False

False

Informació d'interès

12/05/2015
Preparant el viatge
Les següents informacions pràctiques us seran d'utilitat a l'hora de preparar el viatge i la maleta.

Clima
La Mediterrània atorga a Eivissa un agradable clima de temperatures altes a l'estiu i moderades a l'hivern. L'illa compta amb més de 300 dies asolellats, fet que, juntament a les seues amables temperatures, permet visitar l'illa durant tot l'any. Entre desembre i març, el termòmetre oscil·la entre els 8 i els 16 graus, mentre que a l'estiu la temperatura mitjana màxima s'acosta als 30 graus.

Com arribar-hi
Es pot accedir a l'illa per mar o aire. A l'aeroport d'Eivissa arriben vols directes procedents dels principals aeroports d'Espanya i Europa. Al web d'Aena es poden consultar totes les companyies aèries que operen a l'aeroport d'Eivissa, així com totes les destinacions amb què està unit a través de rutes directes.

L'illa també té dos ports importants: el port d'Eivissa i el port de Sant Antoni, des d'on parteixen les rutes marítimes regulars de les navilieres Baleària, Iscomar, Trasmapi i Transmediterranea Acciona, connectant així l'illa amb Barcelona, València, Dénia, Palma i Formentera.

Documentació
Els ciutadans de la Unió Europea poden accedir a Espanya sense necessitat de visat. Tan sols necessiten el Document Nacional d'Identitat o el passaport en vigor. Per la seua banda, els ciutadans de la següent llista només necessiten el passaport en vigor per a estades inferiors a tres mesos: Andorra, Argentina, Austràlia, Brasil, Brunei, Canadà, Ciutat del Vaticà, Costa Rica, Croàcia, El Salvador, Estats Units, Guatemala, Hondures, Hong Kong, Israel, Japó, Macau, Malàisia, Mèxic, Mònaco, Nicaragua, Nova Zelanda, Panamà, Paraguai, República de Corea, San Marino, Suïssa, Singapur, Uruguai i Veneçuela. Els ciutadans de la resta de països necessiten un visat per entrar en territori espanyol.

Moneda
La moneda de curs legal a Espanya és l'Euro, moneda que es divideix en cent cèntims. Hi bitllets de 5, 10, 20, 50, 100, 200 i 500 euros, que són idèntics per a tots els països. Les monedes d'euro -d'1, 2, 5, 10, 20 i 50 cèntims i 1 i 2 euros-, en canvi tenen el mateix anvers, però diferent revers segons cada país.

Adreces d'interès
Policia Local de Sant Antoni de Portmany
Avinguda Portmany, 17 - Tel: 971340830 – 971343911

Emergències. Tel: 112

Hospital de Can Misses
c. Corona 32-36, Can Misses (Eivissa) Tel: 971397010

Centre de salut de Sant Antoni de Portmany
c. Ses Séquies, 6. Tel: 971.195.850