False

False

El Top 5 dels Miradors

25/03/2015
Solpostos per a tots els ànims
Sant Antoni de Portmany té la sort de poder gaudir d'espectaculars solpostos 365 dies l'any. I sempre diferents. Depenent de l'estació i des de quin punt de la nostra costa s'observi, el sol s'acomiada del dia capbussant-se de forma neta a la mar o amagant-se rere el Puig des Fornàs (a l'hivern) i els illots de Sa Conillera i des Bosc. Durant les vostres vacances, també teniu moltes altres postes de sol per descobrir. La gràcia és gaudir-ne des de diversos racons. Preneu nota dels següents miradors i compareu-los. Us sorprendrà el diferent que pot arribar a ser l'experiència!

1. Ses Variades. En aquest tram de la costa la posta de sol té la seva pròpia banda sonora original gràcies als seus famosos cafès i restaurants. Per a ànimes festives.

2. Cap Negret. Situat a uns tres quilòmetres del nucli urbà de Sant Antoni, s'hi pot arribar amb cotxe o seguint el camí que recorre la costa fins a Cala Salada. Tendreu vistes a la mar, l'illot de sa Conillera i l'impressionant cap Nunó. Per a esperits solitaris.

3. Punta Galera. Un altre dels racons especials on gaudir de la posta de sol d'Eivissa. Perfecte per sentir-se en connexió amb la natura i fer tot seguit el darrer bany del dia. Es troba a uns quatre quilòmetres del nucli urbà. Per a naturistes.

4. Cap Blanc. Situat entre caló des Moro i cala Gració, aquest lloc és un altre mirador perfecte si buscau tranquil·litat. S'hi arriba des l'Aquarium Cap Blanc, on també serveixen refrescs i altres begudes. Ben a prop, cala Gracioneta és una altra opció per veure la posta de sol mentre es gaudeix d'un bany. Per a romàntics.

5. L'escullera. Des de l'espigó que protegeix el port i la badia també es pot contemplar una posta de sol espectacular. Un racó tranquil i molt a mà. Per a viatgers pràctics.


  • HyperLink<div class="img-overlay"></div>

  • HyperLink<div class="img-overlay"></div>

  • HyperLink<div class="img-overlay"></div>