False

False

Ses Variades

Litoral
Si és la primera vegada que visitau Eivissa, no podeu deixar de acostar-vos a Ses Variades per gaudir d'una de les postes de sol més famoses del món. Tampoc si ja hi heu estat... Els solpostos sempre són diferents i únics, sobretot a Sant Antoni. Situat entre l’espigó del port i es caló des Moro, aquest tram de passeig costaner es transforma amb l’arribada de l’ocàs. Una cervesa ben freda, la millor música chill out i bona companyia són el complement perfecte per gaudir d'aquest moment al cent per cent.

Des que els anys 80 va obrir les portes el Cafè del Mar, portant amb ell l'original fórmula de posar banda sonora a la posta de sol, l'escenari ha canviat molt. Aleshores, aquest tram rocós de la costa de Sant Antoni acollia pescadors de canya i nens que jugaven a buscar crancs. Amb el temps, al Cafè del Mar van seguir-lo el Cafè Mambo i Savannah Ibiza, els altres grans noms associats al singular fenomen de Ses Variades. Avui, l'ambient no es dilueix després de la posta del sol, com abans, sinó que pren encara més energia durant les preparties que algunes discoteques de l'illa celebren quan cau la nit.

El tram del passeig de Ses Variades més proper a es caló des Moro ofereix un ambient més tranquil i romàntic, amb locals on també és possible sopar durant i després de la posta de sol.


  • HyperLink<div class="img-overlay"></div>

  • HyperLink<div class="img-overlay"></div>

  • HyperLink<div class="img-overlay"></div>